Nyitólap > Szolgáltatásaink > Rovarirtás, rágcsálóirtás

Rovarirtás, rágcsálóirtás

 1. Szakmailag és erkölcsileg megbízható dolgozóink, több évtizede végzik eredményesen a rovarirtást-rágcsálóirtást, kártevőirtást, a kártevő-mentesítést, és a folyamatos kártevőmentesség fenntartását.
 2. 2004 óta alkalmazzuk az élelmiszer iparban előírt élelmiszerbiztonségi renszerekhez, mint pl. a  HACCP-hez tartozó IPC, (Integrated Pest Control), IPM (Integrated Pest Management) rendszert, melynek alapja a felmérés, monitoring rendszer kiépítés, nyilvántartás, ellenőrzés,  kiértékelés, szaktanácsadás.

 3. Tevékenységeink során, törekszünk a legkorszerűbb készítmények, technológiák és technikák használatára.
 4. Rendelkezünk a szükséges szakhatósági engedélyekkel.
 5. Munkatársaink érvényes egészségügyi könyvvel rendelkeznek.
 6. Kizárólag hatósági engedéllyel rendelkező készítményekkel dolgozunk, melyek szakszerű alkalmazása felesleges egészségügyi kockázatot nem jelent.
 7. Szavatosságot vállalunk az OEK („Johan Béla” Országos Epidemiológiai Központ) által kiadott előírások és az érvényben lévő jogszabályok betartásáért.
 8. A felhasznált vegyszerek biztonságtechnikai adatlapját – igény esetén – elektronikus letöltés formájában a Megrendelőnek biztosítjuk.
 9. Jogszabályi feltételek esetén a munkavégzésekről a területileg illetékes ÁNTSZ-nél a szükséges tájékoztatási kötelezettségnek eleget teszünk.
 10. Részletes nyilvántartást vezetünk az irtásnál használt anyagokról, a kihelyezések pontos helyéről, időpontjáról, illetve a kihelyezett mennyiségekről.
 11. Az irtásoknál használt anyagokról, eljárásokról, valamint az élet- és testi épség megóvását szolgáló előírásokról a Megrendelőt minden esetben tájékoztatjuk. A részletes tájékoztató a szerződés mellékletét alkotja.
 12. Rovarírtásnál gépparkunk lehetővé teszi a hagyományos irtószerek permet és hidegköd, illetve a legmodernebb szerek, technológiák gél és ragasztó formájában történő kijuttatását.
 13. A folyamatos műszaki fejlesztés eredményeképpen „a Környezetvédelemről, az Élelmiszerbiztonságról, a Kémiai biztonságról” szóló törvényi előírásoknak az általunk alkalmazott technológiák – a rendszeres szakhatósági ellenőrzések jegyzőkönyvei alapján is – megfelelnek, és mindenfajta egészségügyi kártevő-mentesítési feladat megoldására alkalmasak